tisdag 16 oktober 2012

BARNRUMSFINT

Jag skulle ju ha ugglor på väggen i Weras rum, men nu har jag istället helt snöat in på luftballonger. Helst skulle jag vilja beställa ett helt gäng från Par Courrier, men dom är lite för dyra för det. Kanske kan jag unna oss en mobil i alla fall? Den är ju så fin! Och snittpriset per ballong blir ju i det här fallet väldigt billigt ;)


Mobilen skulle kunna matchas med dessa ballonger från House of Hedda



Det skulle vara fint med några luftballonger i olika färger som får sväva under taket, i ena hörnet framför fönstret... Dags för lite hemmapyssel kanske?


Arbetsbekrivning och mer inspiration till pyssel hittar du här

2 kommentarer:

  1. Finaste, snallaste Susanne, TACK sa otroligt valdigt mycket for varldens finaste bebisbok!!!! Jag kan inte ens finna orden for att kunna beskriva overaskningen nar jag oppnade min postlada idag!!

    Du ar varldsbast och sa otroligt snall. Boken ar helt UNDERBAR och jag ska genast satta igang med att fylla i de forsta sidorna ur lilla Noras liv.

    Tack annu en gang till dig och lilla Wera!!!

    SvaraRadera
  2. Foresten, luftballonger ar underbara!! Kolla in Etsy ocksa. Jag har sett liknande mobiler som ar gjorda i ull/filt i otroligt vackra farger. RH kids ska ocksa ha en mobil pa rea!!

    Fast dom du har hittat ar otroligt vackra. Alskar fargerna!!

    SvaraRadera