torsdag 30 maj 2013

STOLLIGT

Kim Kardashian ska snart föda sitt första barn och håller väl på och "boar" inför nedkomsten antar jag. Det bokas förlossningssvit, gourmetmiddagar och en massa annat som jag inte ägnade en tanke åt när jag låg på BB. 

Från Aftonbladets Klick har jag kopierat följande: 

Den som tror att Kardashian ska föda iförd samma sjukhuskläder som de andra mammorna kan tänka om. Paret köpte underkläder för över 25 000 dollar under ett besök i Paris förra månaden. Underkläder hon tänker bära under förlossningen.

Som kronan på verket förväntas Kanye ge sin partner en lyxig förlossningsgåva.

– Kim förväntar sig en stor belöning efter alla månader med svullna fötter, viktuppgång, illamående och en stor babybula, säger källan.


Standarden på mina underkläder var nog en av dom sista sakerna jag oroade mig för eller brydde mig om. Det spelar nog inte så stor roll hur trosorna ser ut när den nedre delen av kroppen ändå känns som något man för stunden helst vill säga upp bekantskapen med. 


Sen den stora belöningen... Det är väl just det lilla livet man får i sin famn? Nån större belöning går inte att finna. 


Jo, jag fick oxå en push-present. Städhjälp! Det har varit guld värt, inte bara för mig utan för hela familjen. 


Ok Kim, den hemska sjukhusrocken hade jag oxå gärna sluppit, jag ger dig det iaf :)

1 kommentar:

  1. Haha,,,nyinköpta tant-trosor körde jag med, räknas det som lyxigt? inte det? Precis som du säger så känner man sig inte direkt jättesexig, och att sätta på sig snygga trosor när man ändå måste bära världens största binda, why even bother?

    Jag fick också en liten push present. Ett vackert halsband från Montblanc!

    SvaraRadera