söndag 4 november 2012

AMNINGSTORR HY - TIPS?

Jag har fått väldigt torr hud av amningen, både på kroppen och i ansiktet. Ingen av mina vanliga krämer hjälper riktigt. Jag är helt fjällig i t-zonen och på axlarna har jag fått torra fläckar som nästan liknar eksem.

Finns det någon som kan tipsa om en mirakelkräm, kur, behandling, diet - vad som helst för att komma till bukt med problemet innan jag krackelerar och förvandlas till Saharas öken?



3 kommentarer:

  1. Om jag ändå hade ett bra tips! Besök en bra hudterapeut blir mitt förslag. Dermatologica har bra produkter tycker jag.
    Angående undersökande detektivarbete så känner jag just nu att gränsen är hårfin mellan normalt och galenskap :) Fast vad sjutton, lite nyfiken måste man få vara ;)
    Japp, det är amningshormonerna som får dig att gilla julen. Krävs lugnande hormoner för att en normal människa ska klara av denna högtid... Då kommer osökt frågan, vad är det för fel på mig som inte ammar men ändå ser fram emot spektaklet?

    SvaraRadera
  2. Oj, kan man få torr hy av amning, det var ju mindre roligt. Hoppas att du hittar någon bra produkt!

    SvaraRadera
  3. Min väninna fick svamp på huden när hon ammade, det är kanske det du har? Kolla upp det iaf, för om det är det, är det enkelt och billigt att bli av med. Någon receptfri kräm på apoteket. (Det var bvc som hjälpte henne. Innan det hade hon gått till husläkaren och lagt ett par tusen kronor på verkningslösa mediciner och återbesök eftersom de gav henne helt fel rekommendationer...)

    SvaraRadera