torsdag 4 oktober 2012

MATBORDSLETANDE

Jakten på matbord fortsätter ännu. Har hittat två starka kandidater på Artilleriet.se. Dock ligger dom lite över budget... Men kanske kan jag be någon att snickra ihop ett enormt matbord åt mig? Någon som känner sig manad eller som känner någon som kan svinga en hammare?

PB Home Elanor Dining


House Doctor Elm Dinner

2 kommentarer:

  1. Vilket dilemma! Båda är lika fina :) Kanske att det andra passar bättre i en Gotlandsgård? Fast å andra sidan är det första fint med sitt skavda och nötta... Tack för din värmande kommentar tidigare, jag har varit dålig på att svara då jag inte lyckas kommentera via mobilen på din blogg och jag öppnar så sällan datorn nu förtiden. Hoppas allt är bra med dig och bebis! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så tänker jag oxå om borden... Men jag har fått tips om ett ställe på ön som regelbundet håller stora auktioner. Dödsbon och gårdsauktioner osv och där borde jag ju faktiskt kunna snubbla över ett stort gammalt matsalsbord. Hopas på det!
      Allt är bra med mig och bebis och jag njuter i fulla drag av mitt nya liv som mamma! Även om jag lovade mig själv under förlossningen att aldrig skaffa fler barn så förstår jag att man skaffar fler, bebisar är så härliga och det är ändå en så otroligt häftig upplevelse att föda barn! Behöver ni coach till förlossningsrädda så kan ni ta mig. Jag var livrädd innan, nu är jag omvänd :)
      Kram kram

      Radera