torsdag 25 oktober 2012

HEJ TORSDAG

Idag kom den första snön! Det är ju verkligen helt galet! Nog för att jag älskar vintern, men snö redan känns liiite tidigt. De små flingorna hann förvisso inte ens landa på marken innan de smälte så den riktiga vintern dröjer nog ett tag till. Skönt ändå att Wera är fullt kittad inför den stundande vintern.


Någon som ser en bebis här bland allt lurv?

Imorgon åker mamma och pappa hem igen. Det betyder att jag endast fått sniffa på min lilla dotter när hon varit hungrig. All övrig tid har Wera spenderat i sin mormors famn. Det har gett mig tid att leka lite i vardagsrummet. Den andra och sista fåtöljen har äntligen anlänt. Det har ju varit helt fördömt med leveranstiderna på allt vi beställt till huset...

Jag tror att det äntligen närmar sig en färdig möblering i vardagsrummet..!
Det tar sig, men ännu saknas lite piff och mysfaktor

Jag har ju inte visat så mycket av det rummet innan pga möbelbrist. Men det jag har gjort är att jag "vänt" på möbleringen. Tidigare stod stoffan under fönstret med segelbåten och TVn stod mot väggen mittemot. Det här känns mycket mer ombonat. Den matta som jag tror ska bo under soffbordet befinner sig på kemtvätt, men jag är inte helt hundra på att det måste in en matta här. Kanske, vi får se. Det kan vara så att rummets matta hamnar mellan fotpallarna och TVn. En sak som vi ännu inte beställt är elementskydden. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilka jag vill ha...

Måste visa en bild på en av de underbara rosorna jag fick på min och Martins årsdag. En av rosorna har dubbel mitt. En för varje år ;)
1 kommentar:

  1. OOOOJ, Ja där ligger lillgumman väldigt ombonad och trygg! Det är knappt så att man ser henne faktiskt. Så sött!!

    Vardagsrummet ser jättebra ut. Jag kan också se en matta mellan fotpallarna och TVn. Där Wera kan ligga och jollra och leka med voffsingen.
    Jag älskar era fönster btw!! Vilken dröm.

    SvaraRadera