onsdag 12 september 2012

SÅ BESVIKEN

Åååh... nu hänger mungiporna ner till knävecken... Jag som varit på så bra humör hela dagen. Sett fram emot leveransen av spisen, pysslat hemma med att få den antika spegelbyrån på plats, sytt ett babynest till smulan och bara myst runt här hemma i största allmänhet.

Så kommer spisen. Ingen inbärning som utlovat, utan spisen ställs av vid grinden. Tack och lov har vi vänliga och hjälpsamma grannar som hjälpte Martin att bära in den 130kg tunga spisen. När vi började packa upp allt så såg jag att plåten som ska sitta på väggen mellan spis och fläkt saknas. Men värst av allt, trots att jag ställt frågor kring elen... så är det minsann ingen sladd på spisen. Neeej, den ska anlsutas av behörig elekriker!!! Inte ett ljud om det vid vare sig telefon- eller mailkontakt med butiken, inte ett ord om det i webshopen. Vilken osis att elektrikern var här igår och inte imorgon!

Butiken hörde av sig efter mitt beklagande inlägg för någon dag sedan och erbjöd mig bra rabatt på framtida köp i deras shop. Men nej... det lär nog dröja ohyggligt länge innan jag blir sugen på att köpa något mer från dom.


1 kommentar:

  1. Hejsan! En konstig fråga, Nallen på bilden i inlägget , vet du var den är köpt? Den är nämligen min dotters allra mest älskade gosedjur och nu måste vi hitta en till för att den gamla håller på att gå sönder... Jag vet att inlägget är över året gammalt, men jag chansar ändå :) Trevlig blogg förresten ! Mvh/ Emma

    SvaraRadera