måndag 18 juni 2012

MATCHADE FÖRBEREDELSER

Idag har det beställts barnvagn. Herregud vad svårt det var! Inte nog med att vi skulle ta ställning till vilken modell vi ville ha och vilka funktioner som är viktigast, sen ska det bestämmas färger och eventuella mönster. För att göra det lite svårare så har vi ju inte tagit reda på om det blir en pojke eller flicka. Men något neutralt kändes ändå givet.



Valet föll till slut på en Emmaljunga City Cross årsmodell 2013, med citykorg. De börjar man sälja en månad innan vår Smula anländer och det var faktiskt en del smarta förbättringar vi ville få med. Sen återstod bara att välja färg. Jag velade mellan mörkgrå, brun och marinblå. Martin kände mer för marinblå och jag konstaterade till slut att en marinblå vagn skulle matcha min garderob bäst. Så marint fick det bli!



Jo, så beställde jag skötväska, parasoll, footsack och en babypåse inför vintern. En vit. Så fin och såg så mysig ut!


3 kommentarer:

  1. Självklart måste vagnen matcha moderns garderob, hur skulle det se ut annars? Man kan ju inte förfalla bara för att man råkar bli morsa :)

    Angående Sifoner. Jag hade inte heller en aning om att jag behövde sådana förrän nu. Nu när jag införskaffat EN inser jag att man åtminstonde behöver TVÅ.

    Lamporna över Ninnis disk är gamla värmelampor för nyfödda griskultingar som hon målat svarta. Leta på blocket och tradera!

    Kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej verkligen inte, förfall är jag inte alls med på... Snyggt och tjusigt ska det vara :)

      En del människor är så påhittiga att jag skäms när jag tänker på att jag själv brukar påstå att jag är kreativ..! Dags att lägga in ett nytt sökord på blocket då :)

      Jag mailade Ninni om sifonerna igår. Får se om jag kan lura min mamma att åka dit och ta hem några åt mig.

      Kram S

      Radera
  2. Ja hjälp, barnvagnar...vad svårt det är!
    För oss blir det nog en Bugaboo Donkey, även om jag verkligen tycker om våra Svenska barnvagnar också. Jag ska nog ta med Trey till Uppsala eller Stockholm så att vi får klämma och känna på några stycken.

    SvaraRadera