torsdag 19 januari 2012

MIN KÄRA LILLA PONNY

Igår var det Majas tur att göra premiär på Rävhagens Ridskola. Tillsammans med 5 andra småtjejer ska hon nu gå 9 gånger på ridlekis. Tagna av stundens allvar så satt samtliga knäpptysta när fröken pratade och tro det eller ej, men dom kom till och med ihåg vad hon sa. Inte nog med det, dom gjorde precis som de blev tillsagda! Och här har jag trott att barn i den åldern har kottar i öronen och minne som guldfiskar...

Hur som, ridningen blev såklart en succé och tillsammans med hästen Super Janne var Maja jätteduktig. Det tog inte många varv innan hon bad mig att ta bort grimskaftet så att hon fick rida själv som dom andra tjejerna. Resten av gruppen ligger lite före då dom redan gått 1-2 terminer, men Maja hängde med bra. Trava var förvisso lite för läskigt, men trava är inte roligt första gången. Och speciellt inte om man inte hittat balansen helt hundra än. Men hon provade i alla fall och det är bra nog.

Ska bli sååå roligt att följa henne genom det här!



OCH, jag får en anledning att shoppa lite *hihi*. Klart tösen ska ha en ridjacka. Dessutom är den här nästan gratis på Hööks. 75% rea blir lika med ynka 94 kronor för jackan ovan. Lite längre fram, om vi känner att hon verkligen vill hålla på med detta så ser vi till att skaffa en bra hjälm och en säkerhetsväst oxå. Det är förresten lag numera på att barn ska ha väst. Men nu i början kör vi lån från ridskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar