söndag 26 augusti 2012

HEMMA IGEN!

Nu är vi hemma igen efter en underbar helg på hotell och SPA. Det är inte så tokigt att vara turist på hemmaplan. Vi strosade runt i finvädret, gick in i butiker vi aldrig varit inne i tidigare och myste i största allmänhet. Och det var alldeles alldeles underbart att inte behöva känna att det fanns några måsten.

I fredags möttes vi på hotellet, softade i baren och åt en trerätters middag på Friheten. Som brukligt är, när man haft en intensiv period och sedan kastas in i lugnet så blev vi trötta tidigt och somnade säkert före 23. Men vad gjorde det? :)

Vi vaknade pigga och utvilade igår, låg kvar och drog oss längre än någonsin innan vi gick ner och tog en lång, rejäl hotellfrukost. Sen begav vi oss ut i solen. Vi är i princip aldrig på stan, än mindre på stan innanför muren så det var jättemysigt att strosa runt och kolla i alla små fina butiker. Stan är som bäst nu, när värmen hänger kvar och lugnet lagt sig efter de intensiva turistveckorna. Det är nu Visby är som absolut bäst.


Mysfika på Skafferiet


Kalaskulan stödvilar trötta fötter på Stora Torget


Långlunch med räkmacka följt av smarriga macarons på Bolaget


En del shopping blev det såklart oxå.
Tur att jag har världens finaste bärhjälp!

Efter rundan på stan var det dags för SPA. Martin tog en klassisk massage och jag fick en gravidanpassad aromamassage där bla mina svullna händer, fötter och vader fick sig en skön omgång. Efter det blev det lite bad, bastu och barhäng innan vi begav oss till Donners brunn för middag.

Efter en lång frukost på hotellet idag och lite förmiddagsslappande styrde vi kosan hemåt. Tänk att det kan vara så skönt att åka bort hemma! Vi har verkligen kopplat bort precis allt i helgen och bara haft tid för varandra. Så underbart skönt och välbehövligt!

2 kommentarer:

  1. Sååååå skönt att ni fick det bra.
    Hoppas du visar magen i profil.

    SvaraRadera
  2. ÅH jag dör vad gott med en rejäl räksmörgås!!
    Jag och Trey åkte ut till Bönan och Fiskerestaurangen i Utvalnäs. Dom hade faktiskt en helt okay räksmörgås också. Jag hade kunnat äta minst 100 stycken. Så jäklarns gott!!

    SvaraRadera