fredag 13 april 2012

HEJ GOLVET

Golvet ser fint ut och det är vi glada för såklart. Men man ska nog inte renovera på fredagen den 13e...Elektrikern var på besök idag. Han tror inte att vi kan ha elen klar förrän efter sommaren!!! Vi vill ju bo här i sommar. Vi vill inte vänta med flytten till hösten... Det måste gå att lösa på nåt sätt. Kanske hjälper det att försöka få tag i en annan elektriker?

Flopp nummer två var limträbalken som precis levererades från ett av öns största byggvaruhus. För det första är den ett stort antal timmar försenad. Vi har haft två gubbar här hela dagen, som vi betalar för, som bara väntat på leveransen och att hjälpa oss att få den på plats. Vi har hyrt maskiner som måste lämnas tillbaka om 90 minuter...

För det andra, när den äntligen kom så såg den så jävlig ut att vi var tvungna att skicka tillbaka den direkt. Sprucken, med fula hack och helt oanvändbar.

Kan man kräva ersättning för sånt?

3 kommentarer:

 1. Hoppas det löser sig så ni kan flytta in tidigare. Kram syster

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni behåller golvet precis som det är och inte målar det vitt! Supersnyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så långt det går så kommer vi bara att rengöra och vaxa golven. Dvs inte ens slipa dom. Men tyvärr ser vissa golv alltför illa ut. Där kommer vi att laga och måla. Så det blir en blandning.

   Radera