lördag 28 januari 2012

FULL RULLE

Puh... Det har varit full rulle hela dagen..! Men nu ska jag glida ner i soffan, lägga upp fötterna på bordet och bara vara. :)
Vi har ritat. Fuskat oss fram lite genom att lägga tunt papper över en fin bild och rita av det. Det blev ju så himla mycket lättare att rita fina hästar på det sättet tyckte jag och Maja.

Sen tog vi en sväng ut till Gannarve så att barnen skulle få ta sig en titt på huset. Nyheten mottogs med blandade känslor igår, men när det stod klart att de skulle gå kvar i sin gamla skola med sina gamla vänner så kändes det mest spännande med flytten. Dom konstaterade att man skulle få plats med både fotbollsplan och hästhage där. Det har även blivit en del prat kring hur de nya rummen helst ska inredas. Maja vill ha rosa och vitt så som hennes kompis Sara har och det verkar vara mycket viktigt att Nalle Puh håller sig borta från hennes rum. Oliver vill ha sitt rum målat i ljusblått och vitt, med Malmö FF på väggen. Like father like son :) Men nej, VI ska definitivt inte ha Malmö FF på väggen i vårt sovrum.

Näst efter hustitt var det Olivers innebandyträning på schemat och efter det drog vi direkt iväg till pulkabacken där jag fick dagens träningsspass. Att vara 3 barn behjälplig med att dra både dom och snow racers uppför backen i drygt en timmes tid tog i alla fall på min krafter.

Landade lite lätt i soffan innan det var dags att hoppa in i duschen och göra oss iordning för middag på Isola Bella inne i stan. Mycket trevlig italienare som från gatan sett ser ut som en halvtråkig pizzeria med ambitioner. Men när man kommer in möts man av en härlig restaurang som känns sådär geniunt italiensk. Så när ni turistar i Visby och går förbi Isola Bella, minns att ni inte ska luras av dess yttre. Gå in och ät vetja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar