onsdag 21 december 2011

SMÅ JULIGHETER

Igår i bilen, på väg in till stan:

- När är den riktiga julen?
- På lördag, om bara 4 dagar!
- Men tänk om det inte har kommit nån snö då? Det måste ju bli vinter först, innan det blir jul. Julen är ju faktiskt på vintern.

Vilken himla tur att det kom snö i natt. Måtte den ligga kvar till lördag bara. Annars vete 17 när vi får fira jul :)

Jag och barnen var ner på stan igår och fixade julklappar från dom till pappa. Dom skulle få välja present helt själva. Maja hade i flera dagar pratat om att hon ville köpa strumpor till pappa. Svarta strumpor skulle det vara. Oliver visste inte riktigt vad han skulle köpa, så vi tog en tur in på Intersport för att se om vi kunde hitta något där.

Inne i butiken får Maja syn på en trave med pulkor. - Åååh en sån vill nog pappa ha! Han har ingen... Får jag köpa den till pappa? Snäääällaaaaa...!

Nu är min älskling stolt ägare till en Pulka från Stiga, modell Stinger - utrustad med värmedyna. - Bra så inte pappa fryser!


Oliver, vår lille filosof tänkte först överraska pappa med en matchande hjälm. För hjälm ska även stora ha när dom åker pulka :) Men när han fick syn på den skinande vita EM-fotbollen så var valet väldigt enkelt. Gulligt att dom valde presenter utifrån att dom vill göra saker tillsammans med sin pappa tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar